lauantai 2. toukokuuta 2009

Kyllä täällä vielä neulotaan...

...mutta valmista ei tunnu oikein tulevan. Kesken on kolme huivia, kaksi Novitan bambusta ja yksi paksumpi ja isompi huivi Saanasta, noi vaatii sen verran keskittymistä että eivät varmasti valmistu kovinkaan pian.
Lisäksi kesken on Vihervaara-huppari. Se tosin etenee kohtalaista vauhtia, mitä nyt tajusin että olen neulonut oikean hihan sijaan vasempaa, mutta tässä vaiheessa se ei oo mikään ongelma kun on vasta eka hiha menossa :)
Tuota on tosi kiva tehdä, tykkään Novitan Mambosta, siitä neuloo aika nopeasti.

Ellalle on lapaset vailla peukaloita, mutta nyt on ollut niin ihanan lämpöiset ilmat että ei tuo mitään lapasia ole edes käyttänyt. Pitäisi nuo kuitenkin kait valmiiksi tehdä tässä piakkoin.

Mutta, jotain valmista mie oon kuitenkin saanut aikaiseksi...

Ella halus kanssa oman kalapipon, kun siskollakin on. Tollanen siitä sitten tuli:Knittyn ohjella, tosin lyhyempänä kuin ohjeessa on.
Kaverin pitäisi saada vauva näinä päivinä, joten sinne olis vauvalahjaksi menossa Hjertegarnin Merino Silkistä neulottu norjalainen vauvanmyssy. Tässä mallina toimii likkojen nukke, toivottavasti tuo on sitten vastasyntyneelle sopivan kokoinen.

4 kommenttia:

sari kirjoitti...

Hitsi,noi kalapipot on niin hauskoja!

Ansku kirjoitti...

Hei, paljo siul on silmukoita ja millä puikoilla tuo norjalainen? Osaisin vähä ees arvuutella, ku pitäis tosta tehä Elmolle kans.
Ja kalapipo on hieno!

Lilli kirjoitti...

Tuon norjalaisen silmukkamäärää en muista, puikot on kuitenkin 3,25mm.

Siinä eccosta (http://lillukka.blogspot.com/2008/12/pipo-kauluri.html) tehdyssä pipossa (nyt Ellalle aikalailla sopiva, pikkasen iso) on muistaakseni sen ohjeen pienin silmukkamäärä. Tosin tuo ecco on siis paksumpaa kun se ohjeen alkuperäinen lanka.
Samoksesta mie oon tehny 85 silmukalla.

Ansku kirjoitti...

Joo. Ai hitto, mitähä tostaki tulee?...
Sit mie meinasin viel tehä (kuha tulee kylmemmät ilmat taas) tosta Nature Woolista tollasen Elmolle...
Saa nähä saanko yhtää käyttökelposta pipoa aikaseks...