maanantai 12. toukokuuta 2008

Vihdoin aikaa raportoida :)

Tässä viime aikoina on valmistunut jonkin verran kaikenlaista, vaikka kiirettä onkin ollut. Kuvia en vain ole ehtinyt päivittää tänne...
Ompeluista on valmistunut vaippaimuja ja kestositeitä. Nämä on kaikki tehty jämäkankaista, sainpahan tilkkukasaa pienennettyä :)


Netistä bongasin idean muovipussin kaavalla tehtävään kangaskassiin ja pitihän sitä kokeilla. Hieman vaatii vielä hiomista noiden kahvojen osalta. Pohjan käänteiden hahmottaminen oli hieman haasteellista, mutta kyllä tuo kasassa kestää. Kassi päätyi samantien keskeneräisten käsitöiden säilytyspaikaksi.

Neulerintamalla on ollut hyvin hiljaista viime aikoina. Vaippavillikset Andy´s Merinosta (näistä ei valitettavasti ole vielä kuvaa) ja siksakpipo Novitan Samoksesta on valmiina, mutta vielä olisi kolmet villahousut odottamassa lahkeita *huoh*

Tuo siksak pipo on pikkulikalle liian iso, esikoinen omi sen. Pitänee tehdä pikkusiskolle uusi.
Olen hamstrannut pidemmän aikaa kahvipusseja, nyt vihdoin viimein sain tehtyä niistä tuollaisen "pärekorin". Oli kiva tehdä ja suunnittelinkin jo tekeväni näitä lisää!
Esikoinen on innostunut askarteluista ja kun kirjakerhosta tuli "365 hauskaa askartelutehtävää" kirja niin nyt on sitten innoissamme askarreltu :)
Tyttöjen huoneen oveen piti tehdä "ei saa häiritä" kyltti:

Peiton raidat, tyyny ja teksti on esikoisen liimaamia, lisäksi neiti leikkasi itse nuo raidat ja kyltin.
Äitienpäiväksi askarreltiin yhdessä kortteja. Kortteja tuli yhteensä seitsemän, tämä yksi jäi meille :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta kangaskassista muovikassi-kaavalla, itse teen sangat 10cm korkeammiksi kuin muovikassissa oli ja huolittelen vinonauhalla 'aukkojen' reunat, myös pohjasauman. Ompelen kahvat kaksinkerroin (katso muovikassi). Pienet tikkaukset sivureunoissa auttaa pysymään mallissa.

Typy kirjoitti...

Olisi siksak- pipon ohjeelle tarvetta. Mitä ohjetta sinä olet käyttänyt? Voisitko käydä jättämässä vinkkisi blogini uusimpaan postaukseen?